Vizsgadrukk 3.0


Szeretnéd magad meglepni  a sikeres számvitel vizsga lehetőségével?

Felmerültek már benned az alábbi kérdések?

Eleged van a sok tankönyvből, példatárból, és egy olyan segítséget keresel, amiben konkrét megoldásokat is találsz, nem csak egy-két kidolgozott példát?
Olyan infókat keresel, hogyan juss el a mérleg és eredménykimutatás sikeres összeállításáig (rögös az út, de egyáltalán nem annyira nehéz, mint gondolnád, csupán a megfelelő segítség kell hozzá)?
Úgy érzed, hogy csupa olyan tanácsot kapsz, amit valamiért te nem tudsz megvalósítani?
Sikerült egy sor “kihagyhatatlan példatárat” megvásárolnod, amelyekben “nagyot ígértek”, de valójában semmi használhatót nem találtál bennük, és azóta csak ott díszelegnek a polcodon?
Vagy csak egyszerűen szeretnéd a számvitel tudásodat szinten tartani vagy még magasabb szintre emelni?

Akkor a Mérlegképes Tanoda Vizsgadrukk Tanfolyam 3.0-át Neked találtuk ki!

  • Az a legfőbb célod, hogy a feladatmegoldó készséged magasabb szintre emeld? – Ezen a tanfolyamon igazi aprólékossággal kidolgozott példákkal találkozhatsz majd, s még videós magyarázat is könnyíti a megértést…
  • Tudod, hogy először az alapokat kell megerősítened, hogy utána jó eredményeket érj el azzal, hogy arra építkezel? – Jól látod, megerősítjük az alapokat is, így teheted a tudásod, a feladatmegoldó készséged egyre eredményesebbé…
  • Ugye, te is érzed, hogy nem “csodatechnikákról”, meg “semmi tanulással sikered leszel a vizsgán módszerekről szól a világ? – Igazad van! Nem lehet egy csapásra megváltani a világot, így, ami most jön, az sem csodákat tár eléd – a számvitelről, az elemzésről, feladatokról lesz szó, és arról hogyan csináld ezt eredményesen (nem azt mondom, hogy a sikered csak ezen az egyetlen tanfolyamon múlik, csak azt, hogy nélküle sokkal nehezebb utad lesz…)
  • Az anyag a TELJES képet igyekszik eléd tárni a számvitel feladatokból, így az oldal összes feladatának birtokában az alapvető tudás a kezedben lesz, amire csak szükséged lehet a vizsgán (nem azt mondom, hogy a legapróbb részletekig mindent ki fogunk tárgyalni, hanem azt, hogy át fogod látni a számvitel feladatok egészét, így nem lesznek benne fekete foltok.)

Figyelem! Ezen a tanfolyamon nem tanácsokat olvashatsz-hanem feladatokat oldasz meg, s a megszerzett tudást sikeresen alkalmazhatod a vizsgán!

Mire a végére érsz a tanfolyamnak, az egyes feladatoknak, már a kezedben lesz egy olyan tudás, ami esetleg még egy kis csiszolgatásra szorulhat, de aztán mehet élesben a megmérettetésre 🙂

Te is szeretnél egy magabiztos tudást?

Bővebb információért kattints ide!Az oldal üzemeltetője: Illamon- Net Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Paprika utca 1/a fszt. 2

info@merlegkepestanoncok.hu