Mérlegképes Taniroda


Ugye milyen igazságtalan, hogy csak akkor kapsz állást, ha gyakorlatot szereztél, s csak úgy tudsz gyakorlatot szerezni, ha kapsz állást?

 

Csatlakozz hozzánk és képzeld el, hogy ….

Nem ülsz többé órákig a számítógéped képernyőjére meredve, azon gondolkodva, hogyan szerezz gyakorlatot, mikor még könyvelőprogramot sem használtál.
Többé nem agyalsz azon, hogyan mit kezdj az áfákkal, hogyan nézz ki egy adó- folyószámla és hogyan kell elkészíteni egy áfabevallást…
Többé nem barchoba-játék az számodra, hogy a könyvelőprogramban mikor mit és hova kell rögzítened…
Nem reszket többé a térded, és nem izzad a tenyered állásinterjú előtt, mert tisztában vagy vele, hogy Te már átlátod a fő összefüggéseket, s le tudod könyvelni egy könyvelőprogramban a leggyakrabban előforduló gazdasági eseményeket.
És nem követsz el apróságnak tűnő, ámde végzetes hibákat. Például olyat, hogy befogadsz olyan számlát, amit nem szabad, és ezzel aláásod az állásinterjú sikerét…

Ez holnaptól VALÓSÁG is lehet!

A Mérlegképes Tanoncok Tanirodája megmutat Neked mindent, ami ahhoz kell neked, hogy eredményes, sikeres, a munkáját szerető könyvelő váljon belőled! Nem utolsó sorban, megálld a helyed az állásinterjúkon is!

Ha már felmerült benned, hogy valahonnan gyakorlatot kellene szerezned, akkor eljött a pillanat, hogy ezt meg is valósítsd! A Mérlegképes Tanoncok Tanirodája ebben segít neked!

Mi már elköteleztük magunkat amellett, hogy támogassunk téged könyvelői képességeid fejlesztésében.

Tudj meg többet erről a lehetőségről!Az oldal üzemeltetője: Illamon- Net Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Paprika utca 1/a fszt. 2

info@merlegkepestanoncok.hu